dinsdag 11 mei 2010

Toerisme schakelt ook horeca-ambassadeurs in


De dienst toerisme van Sint-Niklaas en Horeca Vlaanderen vormden afgelopen twee dagen "horeca-ambassadeurs" van de stad. Maandag waren er zes en gisteren evenveel (foto) die een diploma in ontvangst mochten nemen. Bedoeling van de opleiding was horecapersoneel kennis te laten maken met de toeristische mogelijkheden van de stad. Zij volgden een theoretisch gedeelte en maakten door middel van een stadswandeling kennis met geschiedenis, architectuur, musea en bezienswaardigheden. Zij kunnen het lokale toerisme nu bekwaam promoten. Schepen van toerisme Lieven Dehandschutter: "Bij de toeristische dienst krijgen de medewerkers vragen allerhande, maar dat is ongetwijfeld ook bij horecapersoneel. Het is een meerwaarde voor de zaak wanneer zij dagjesmensen wegwijs kunnen maken in de stad." Op de foto schepen Dehandschutter, Geert De Bock en medewerkster Bea van de dienst toerisme, de lesgever van Horeca Vlaanderen, voorzitter van de stedelijke toerismecommissie Jens Vrebos en de "ambassadeurs" die dinsdag hun diploma kregen: Anita Van Slembrouck (Esplanade), Stefanie Oelbrandt (hotel Ibis), Natasja (Art & Artiscjok), Muriel Van Nimmen, Stefanie Thiemann en (achteraan rechts) kok Olivier Deloyer (allen Den Antus). Maandag waren er al Anna Gysselinck en Emmy Steveninck (Cipierskelder), Jan Foubert (Foubert-Cremerie & Chocoladebar), Paul Heyndricks (De Arend), Peter Przydryga (Baron Sans Sou), Wim Raes (Black Sheep) en Brechtje Merckx (Ibis).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten